Fitchallenge Numansdorp

Jouw fysieke en mentale weerbaarheid verhogen met de 8 weekse Fitchallenge Numansdorp

De afgelopen jaren, door onder andere corona, zien we dat bij veel mensen het stressniveau en soms ook het gewicht is toegenomen. Ook hebben we door de diverse lockdowns ervaren dat sporten niet altijd vanzelfsprekend is en de motivatie om (alleen) te gaan sporten is afgenomen. Daarom heb ik dit laagdrempelige BeFitandHappy hour sportuurtje opgericht.

BeFitandHappy gelooft in de drieluik gezonde voeding, (mindfull) bewegen en een gezonde mindset. Door jouw problemen holistisch te benaderen en aan te pakken kunnen we jouw lichaam en geest weer in balans krijgen en zo zorgen voor een fitte lichaam en geest.
Met dit 8 weekse programma Fitchallenge Numansdorp heb ik dan ook als missie om iedereen zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te krijgen door buiten in de frisse lucht jouw fysieke en mentale weerbaarheid te verhogen.

Alle details op een rij

Inclusief deelname 5 daagse challenge en de online Fit community. Met begin- en eindmeting. Bij deelname daarna: 24 euro voor 8 weken sporten inclusief online Fit community. Met begin- en eindmeting.

Z

Meenemen: Sportkleding en 2 volle flesjes water als gewichtjes

Z

Proefles is mogelijk. Neem dan ook contact op via aanmeldformulier

De locatie op Google Maps

Meld je snel aan!