Extra faciliteiten bedrijven

Betere samenwerkingen

Werk jij met meerdere partners binnen één bedrijf of een onderlinge samenwerking tussen bedrijven en wil jij inzicht krijgen in de onderliggende communicatie, samenwerkingen en kwaliteiten? Wil jij jouw bedrijf of samenwerking naar een hoger plan tillen? Boek dan de duo of trio coachtrajecten. Neem hiervoor vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. 

Ziekteverzuim reduceren

Wist je dat een zieke werknemer wel 10.000’en euro’s per jaar kost en daarmee de premie voor verzekeringen doet stijgen? Graag ondersteun ik jouw bedrijf door jouw werknemers gezond en vitaal te houden en (bij voorkeur preventief) met ze aan de slag te gaan door middel van een coachingstraject op maat. Dit resulteert in loyale werknemers die zich fit en energiek voelen en in balans zijn. Daarnaast reduceren de kosten van het ziekteverzuim aanzienlijk. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat.

HSE en vitaliteit

Heeft jouw bedrijf de ambitie om stappen te maken op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu én vitaliteit? Door mijn jarenlange ervaring en diploma’s op het gebied van HSE en vitaliteit, ben ik breed inzetbaar voor jouw bedrijf om (kortlopende) projecten uit te voeren en/of jouw HSE team te ondersteunen. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.