Balance your body

Op naar gezonde voeding en een fit lichaam

Sla jij wel eens maaltijden over gedurende de dag omdat je druk-druk-druk bent? Heb jij last van snaaimomenten en energiedips? Merk je dat je weinig inspiratie hebt om een gezonde, makkelijke maaltijd op tafel te zetten? Sport jij al, maar merk je dat je weinig tot geen progressie maakt? En vind je het lastig om je gewicht stabiel te houden?

Geloof mij, je bent zeker niet de enige! De huidige maatschappij maakt het erg lastig om de juiste, gezonde keuzes te maken. Onze voeding is uit balans, daar waar veel voeding is bewerkt. Het blijkt zelfs dat verse groentes veel minder vitamines en mineralen dan vroeger bevatten.

Zelf vond ik het vroeger ook lastig om juiste keuzes te maken. Ik was in de veronderstelling dat ik gezond leefde, maar ik voelde mij vaak futloos en was een paar kilo te zwaar. Door langzaamaan kleine stapjes te veranderen in mijn voedingspatroon, merkte ik al veel verschil. Zowel mijn lichaam als geest kwam meer balans, met name in de periode van depressie, burn-out en long covid.  Dat resulteerde erin dat ik op sportief gebied een mooi resultaat kon bereiken door in 2019 de marathon van Rotterdam te lopen. Maar ook na een heftige periode van burn-out en long covid kwam ik weer in balans en lukte het mij weer om spieropbouw te bevorderen en te trainen voor crossfit en Hyrox. Het gebruik van Herbalife heeft mij hierin positief ondersteund.

De voordelen van coachen
Door mijn ervaring en de ervaring van mijn vriend te combineren kunnen we je ondersteunen in jouw (sportieve) doelen:
Z
Gezond gewicht & leefstijlverandering
Z
Fit & vitaler voelen
Z
Spiermassa opbouwen
Z
Sneller herstel & ondersteuning bij de sport
Door mijn brede kennis en ervaring zorg ik ervoor dat:
Z
Je een echte leefstijlverandering doormaakt, doordat je zelf bewuste en goede keuzes kunt maken op het gebied van gezonde voeding (en beweging en een gezonde mindset).
Z
Je een fitte lichaam en geest ervaart die in balans is.

De investering in jezelf (inclusief supplementen en coaching)

Basispakket (Doel: gezond ontbijten): ±5,10 euro/per dag

Basispakket (Doel: gewicht verliezen): ±7,40 euro/per dag

Bronspakket: ±6 euro/per dag

Zilverpakket: ±7,20 euro/per dag

Winnerspakket*: ±8,40 euro/per dag

Bovenstaande pakket aangevuld met persoonlijke aanvullingen

* Gratis (paarden)coach sessie per jaar

Jouw voeding wordt afgestemd op jouw doelen en wensen. Benieuwd naar de werkwijze van befitandhappy? Bekijk hieronder de werkwijze. Heb je vragen of interesse? Vraag een vrijblijvend fitcheck en/of nutriëntencheck aan.

De werkwijze van Be Fit & Happy

Hieronder vind je uitleg over hoe het ‘Balance your body programma’ in zijn werk gaat:

Stap 1: Het vrijblijvende intakegesprek

 • Leren we elkaar kennen door middel van een gratis fitcheck en/of (online) nutriëntencheck.
 • Hierbij krijg je inzicht in jouw punten die uit balans zijn.
 • Ontvang ik als coach inzicht in jouw (voedings)patronen en doelen.

Stap 2: Aan de slag

 • We gaan aan de slag met jouw doelen, zodat dat jij weer in balans komt op zowel mentaal als fysiek vlak.
 • Afhankelijk van je doelen, zal er voor jou een specifiek programma worden gemaakt.
 • Je ontvangt een eetschema op maat.
 • En daarnaast ontvang je een lijst met gezonde tussendoortjes.

Stap 3: Tussentijdse coachmomenten

 • 1 op 1 coaching.
 • Ongeveer om de 2 tot 4 weken hebben we een (online) coachingsmoment, waarbij er mogelijkheden zijn om te wegen en meten bij mij aan huis.
 • Ook Whatsapp contact is mogelijk.

Stap 4: En vele GRATIS extra's:

 • Mogelijkheid om GRATIS aan te sluiten bij de 10 dagen fitmarathon, waarbij je ondersteunt wordt door mij als coach en een gemotiveerde groep. Deze 10 dagen fitmarathon hebben elke maand een andere thema, om jou zo goed mogelijk te ondersteunen.
  – Supportgroep.
  – Diverse trainingen over voeding en gedragsverandering.
  – Gezonde recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.
  – Work-outs.
  – Winnen van mooie prijzen.
 • Mogelijkheden om met korting te eten.
 • Mogelijkheden om full- of parttime andere mensen te inspireren en begeleiden en hiermee extra inkomsten en vrijheid rondom je gezin te creëren. Je krijgt hierbij een gratis interne opleiding.
 • Deelname aan online inspiratiegroepen waaronder Fit Community met work-outs vanuit huis en Healthy & Happy people waarin heerlijke recepten en andere inspiratie gedeeld worden.
 • Diverse masterclasses over voeding.
 • Sluit aan bij Fitchallenge Numansdorp. Een sportuurtje waarbij we op een laagdrempelige manier jou letterlijk en figuurlijk in beweging krijgen. Voor jou als klant altijd een plek!

Wil jij extra aan jezelf werken?

Boek een:

Ervaringen

Dank je wel lieve Maartje voor o.a. je goede begeleiding en support in het traject wat betreft voeding Je geeft vertrouwen en het juiste, eerlijke advies. Dit traject heeft bij geholpen om af te bouwen van mijn antidepressiva medicatie, maar zal het iedereen aanraden met wat voor doel je het ook nodig hebt.

J.

Na een aantal dagen voelde ik al verschil. Veel fitter, meer energie en de pijntjes die ik voorheen had wegens mijn artrose klachten waren sterk afgenomen en soms zelf helemaal niet meer voelbaar. Maartje geeft goede uitleg en begeleiding. Ze krijgt van mij een dikke 10. Nog steeds na 1 jaar 13 kilo kwijt!

Regina

Het is fijn om samen te kijken wat je nodig heb en het ook onder controle te houden. Ze geven ook heel veel handvatten waar je zeker iets mee kan. Het zijn toppers.
Ik raad het iedereen aan om hierheen te gaan.

Amanda

Sinds begin oktober 2021 word ik door Maartje begeleid met mijn voeding. Helaas ben ik door mijn rolstoel wat beperkter in het bewegen, echter de resultaten laten zeer positieve resultaten zien nu toe: Ruim 23 kilo kwijt! Het opstaan gaat soepeler, ik spreid mijn benen makkelijker, de huiduitslag is veel minder, de rode konen op mijn wangen zijn veel minder, mijn gevoelige zitvlees doet nauwelijks pijn meer en het meest belangrijker: Ik voel me fitter en ervaar meer energie!   

Arma

Maartje is een motiverende coach die samen met jou kijkt naar doelen en ook echt haalbare doelen. Bij mij was dit de start met hardlopen en 1x in de twee weken mindful bootcamp. Naast sporten, heb ik ook gebruik gemaakt van de Herbalife producten en daar kan Maartje een goed advies op geven. 

Sabrina

“Make excuses or make changes the choice is yours.”