Caprilli re-integratie UWV

Reïntegratie dienstverlening

Caprilli Coaching is een reïntegratiebureau met een bijzondere specialisatie, namelijk de inzet van paarden voor mensen, ook wel ‘paardencoaching’ genoemd.

Door deze specialisatie met de paarden behalen wij hele goede resultaten in onze reïntegratiedienstverlening. Dit kan zijn om werknemers vanuit de ziektewet te laten terugkeren op de werkvloer, maar ook ter preventie van ziekteverzuim. Immers; voorkomen is beter dan genezen. En moet/wil een werknemer begeleid worden naar een andere baan, dan verzorgen wij ook outplacement trajecten.

Zijn mensen eenmaal in een uitkeringspositie beland bij het UWV of de gemeente, dan verzorgen wij als contractpartij de reïntegratiebegeleiding om mensen met ‘een afstand tot de arbeidsmarkt’ weer te helpen bij herstel en balans, zodat zij weer kunnen terugkeren naar actieve deelname aan de maatschappij en/of op de arbeidsmarkt. Meer informatie hierover, vind je in bijgevoegd document.

Paardencoaching

Door paardencoaching in te zetten, kan heel snel ontspanning bereikt worden bij mensen. En ontspanning is de start van herstel. Onze cliënten geven aan dat ze het fijn vinden om met de paarden samen te werken, aangezien je door een paard altijd onvoorwaardelijk gezien en geaccepteerd wordt.

Dit geldt ook voor mensen die geen ervaring met paarden hebben, of er zelfs een beetje bang voor zijn; na de eerste ontmoeting met het paard ontstaat vanzelf verbinding en vertrouwen. Hoe paardencoaching precies werkt, kun je lezen op de website van Caprilli Coaching:

Senior Caprilli Coach

Als Senior Caprilli Coach werk ik voor Caprilli Coaching in de regio Rotterdam en Den Haag.

Caprilli leidt de eigen mensen op tot professioneel en gecertificeerd reïntegratiecoach met als specialisatie paardencoaching, waarbij de kwaliteit en zorgvuldigheid in de begeleiding van mensen altijd gewaarborgd zijn. Tevens staat Caprilli voor het welzijn van de paarden die ingezet worden.

Door als onderaannemer voor Caprilli te werken, kan ik op mijn locatie in de regio Rotterdam en Den Haag alle trajecten aanbieden die het UWV beschikbaar heeft. Daarnaast verzorg ik de Vaardigheidstraining Mentale Weerbaarheid.

Via de Caprilli website vind je meer informatie over de diverse trajecten en andere dienstverlening die wij aanbieden. Tevens kun je je daar direct aanmelden.

Opleidingsinstituut tot (Paarden)coach

Caprilli Training is een erkend opleidingsinstituut, zodat de opleidingen tot (Paarden)Coach via het UWV of de gemeente vergoed kunnen worden voor mensen die een uitkering ontvangen. Neem hiervoor contact op met info@caprillicoaching.nl.

Caprilli Supervisie Workshops
Voor collega paardencoaches bieden wij ook supervisie workshops aan, om de geleerde technieken binnen de paardencoaching te onderhouden en de vaardigheden te blijven verbeteren. Meer informatie hierover, vind je in bijgevoegd document

Aanmelden

Wil je je opgeven voor een sessie paardencoaching of een traject vanuit de UWV willen volgen? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar maartje@caprillicoaching.nl of info@caprillicoaching.nl.

“De sleutel naar herstel ligt in het leren toelaten van onze pijn.”