Over mij

In 2010 liep ik vast in een depressie. Vóór die tijd dacht ik oprecht dat ik goed bezig was met voeding, beweging en mindset. Echter was ik een paar kilo te zwaar, voelde mij futloos en leefde vanuit mijn hoofd. Dit was een heftige en donkere periode, waarin ik voor het eerst een inkijkje kreeg in mijn diepgewortelde patronen, geleerd heb om meer congruent te zijn en emoties te uiten. In 2013 leerde ik mijn huidige vriend kennen die mij introduceerde in de wereld van gezonde voeding met als ondersteuning Herbalife. Ik ervaarde als snel meer energie en leerde steeds betere keuzes maken op het gebied van gezonde voeding. De goede voeding had onder andere een positief effect op sportgebied. Ik ging steeds meer uit mijn comfortzone en kon mijn droom realiseren: de marathon van Rotterdam lopen. En ja, wat was ik trots en blij en wat heeft Herbalife mij ondersteunt op het gebied van voeding en herstel en om mijn (sport) doelen te bereiken. Ik kon de hele wereld aan dacht ik!

Een paar maanden later, in 2019, kreeg ik echter de volgende uitdaging voor mijn kiezen; ik belandde in een heftige burn-out. Ik kon letterlijk niks meer, stond stil voor mijn gevoel en raakte ook nog onverhoopt mijn baan kwijt. Hoe kon dit nou? Mijn conditie en voeding was toch perfect? Hierin lag echter de sleutel: ik was mijn mindset vergeten! Ik ben mij nóg meer gaan verdiepen in goede en gezonde voeding. Wederom heeft Herbalife mij ondersteunt om te herstellen van de de burn-out door de broodnodige voedingsstoffen te leveren. Want mijn lijf schreeuwde om goede voeding(stoffen), die je tegenwoordig helaas bijna niet meer alleen uit je dagelijkse voeding kunt halen. Daarnaast heb ik vele boeken gelezen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gelezen, waaronder ‘Master your Mindset’ van Michael Pilarczyk, ‘De tijger ontwaakt’ van Peter Levine en ‘De kracht van het nu’ van Eckhart Tolle. Ook heb ik een aantal persoonlijke trajecten gevolgd, zoals mindfulness trainingen, systemische werk en paardencoach sessies om zo nog meer te gaan luisteren naar mijn lijf en emoties.

Ik ben dieper gaan beseffen hoe belangrijk de drie elementen zijn. Vóór de burn-out had ik dan wel een fit lichaam, met ondersteuning van goede voeding en beweging, ik vergat echter daarbij een belangrijk element: een positieve mindset. Nu kan ik dan ook met overtuiging zeggen: zowel gezonde voeding, beweging als een gezonde mindset zorgen voor een fitte lichaam en geest.

Toen ik dan ook eind 2021 post covid kreeg en wederom langdurig dreigde uit te vallen, bleek ik gelukkig al de tools in handen te hebben om hier snel en effectief uit te komen!

Door specifieke trainingen te volgen op het gebied van systemisch werk (met de inzet van paarden), stress-release en traumawerk kan ik jou nog beter begeleiden in de coachsessies.

In mijn coachsessies maak ik gebruik van de holistisch aanpak (gezonde voeding, beweging en een gezonde mindset), zodat we jouw lichaam en geest weer in balans krijgen, je grip krijgt op jouw leven en je je weer fit en energiek mag gaan voelen. Ik wens jou toe dat je net als ik lichaamsbewuster wordt en op persoonlijk vlak een mooi groei mag maken, waardoor je jouw eigen unieke pad bewandelt en kunt zijn wie echt bent!

Liefs, Maartje

 

Specialisme: (paarden)coaching, systemische werk, stress-release/burn-out/post covid/trauma/mentalhealth, voeding

 

Om jou zo optimaal en professioneel mogelijk te kunnen begeleiden, heb ik een aantal diploma’s behaald:

MVK middelbaar veiligheidskundige bij Kader

Academie voor paard- en lifecoaching post HBO bij Essentie

Herbalife Nutrition Active Member Academy

Voedingscoach opleiding bij Ben Vitaal

Trauma training module 1 bij Sparkling

Trauma training module 1 bij Sparkling

“Durf jij jezelf in de spiegel aan te kijken?”