Balance your team

Jouw team weer in beweging!

Heb jij het gevoel dat de samenwerking binnen je team wat stroef verloopt? Voel je dat er spanningen tussen de teamleden zijn? Zijn er de laatste tijd veel wisselingen qua personeel geweest? Of zoek je gewoon een inspirerende en gezellig uitje voor jouw team of vriendengroep/familie/vereniging?

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Maartje Teunisse van BeFitandHappy en Claudia Jansen van Boerderij Berkenstee brengen hun persoonlijke expertise mee om deze teamdag tot een succes te maken! Wij hebben beiden veel ervaring op het gebied van het aansturen en het ‘in beweging krijgen’ van teams, door onze rol als HSE (Health, Safety & Environment) specialist (Maartje Teunisse) en operationeel manager (Claudia Jansen) binnen organisaties. Door deze expertises te combineren met onze achtergrond en ervaring als paardencoach, geeft het ons de mogelijkheid om snel tot de kern van het probleem te komen en zo het team weer één geheel te laten vormen.

Werken op basis van de 3 C’s

Tijdens deze teamsessie werken we met jouw team tussen de (kudde) paarden. Een kudde paarden heeft veel vergelijkingen met jouw team. Een goedlopende kudde (en straks ook jouw team) werkt namelijk op basis van de 3 C’s:

Z
Communicatie: paarden communiceren continue, vooral door het letten op elkaars lichaamstaal en daarop af te stemmen.
Z
Coördinatie: paarden hebben onderling een duidelijke taakverdeling.
Z
Cohesie: ze blijven bij elkaar, wat er ook gebeurt.
Na deze dag heb je:
Z
Inzicht in de onderlinge communicatie, samenwerkingen en rollen.
Z
Inzicht in de kwaliteiten van jouw teamleden en hoe je ze het beste kunt inzetten.
Z
Ervaar je een betere teamspirit, samenwerking en daardoor een hogere productiviteit.
Z
En bovenal een gezellige dag weg met elkaar waar gezelligheid en leren door te ervaren hand in hand gaan.

Elke teambuilding of -uitje is uniek en zal persoonlijk op maat worden gemaakt naar de wensen en behoeftes van jouw team. Uiteraard kunnen wij jullie deze gehele dag ook ontzorgen met een heerlijke lunch, tussendoortjes, drinken en/of borrel. Ook een traject voor jouw team van meerdere dagen is mogelijk. Interesse of vragen, neem contact op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek en offerte op maat.