Ondersteuning ARBO, vitaliteit en ziekteverzuim bij bedrijven

Betere samenwerkingen

Werk jij met meerdere partners binnen één bedrijf of een onderlinge samenwerking tussen bedrijven en wil jij inzicht krijgen in de onderliggende communicatie, samenwerkingen en kwaliteiten? Wil jij jouw bedrijf of samenwerking naar een hoger plan tillen? Boek dan de duo of trio coachtrajecten. Neem hiervoor vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Teamontwikkeling

Merk jij dat er frictie en wrijving in jouw team/organisatie is? Of zie jij dat de onderlinge samenwerking stroef loopt? En zie je dit terug in je omzetcijfers en teamspirit? Maar krijg je maar geen grip op de situatie? Grote kans dat er iets in de onderstroom niet lekker loopt. Deze spanning slaat zich op in het organisatie systeem en heeft enorme impact op jouw team en resultaten. Een traject bij BeFitandHappy (met de paarden) zal hier snel inzicht in geven, waardoor we aan de slag kunnen gaan met hetgeen dat zichtbaar gemaakt wordt. Wil jij aan de slag met de ontwikkeling van jouw team? Boek dan een teamontwikkeling traject. Neem hiervoor vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Ziekteverzuim reduceren

Wist je dat een zieke werknemer wel 10.000’en euro’s per jaar kost en daarmee de premie voor verzekeringen doet stijgen? Graag ondersteun ik jouw bedrijf door jouw werknemers gezond en vitaal te houden en (bij voorkeur preventief) met ze aan de slag te gaan door middel van een coachingstraject op maat. Dit resulteert in loyale werknemers die zich fit en energiek voelen en in balans zijn. Fitte werknemers zorgen voor een hogere productiviteit, maar ook binding met het bedrijf, waardoor je personeel blijft. Daarnaast reduceren de kosten van het ziekteverzuim aanzienlijk. Interesse in coachingstrajecten op maat voor jouw werknemers? Of wil je BeFitandHappy voor een bepaalde periode inzetten in je interne coachpool? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat.

ARBO en vitaliteit

Heeft jouw bedrijf de ambitie om stappen te maken op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu én vitaliteit? Door mijn jarenlange ervaring en relevante opleidingen op het gebied van ARBO en vitaliteit, ben ik breed inzetbaar voor jouw bedrijf om (kortlopende) projecten uit te voeren en/of jouw ARBO team te ondersteunen voor een bepaalde periode. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

BeFitAndHappy next level company: Next level op het gebied van preventie, ARBO en vitaliteit ondersteuning binnen jouw bedrijf

Wil jij echt next level met je bedrijf? En preventief aan de slag gaan binnen jouw bedrijf op het gebied van ziekteverzuim, veiligheid & gezondheid? Ga dan met BeFitandHappy aan de slag (met eventueel onze partners). Aan de hand van de risico’s uit de RI&E, ziekteverzuim cijfers en een bedrijfsscan, maken we een plan op maat waarbij we voor een langere periode aan de slag gaan om echt impact te maken en next level te gaan met je bedrijf. Hierbij kun je denken aan:

Ondersteuning op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vitaliteit
Ondersteuning op het gebied van ziekteverzuim
Coaching trajecten op maat voor jouw werknemers
Teambuilding
Teamontwikkeling
Bedrijfsmassages op de zaak
Workshops en toolboxen gericht op specifieke onderwerpen vanuit HSE/ vitaliteit/ ziekteverzuim naar wat nodig is
Organiseren van vitaliteitsweken met onderwerpen en workshops naar keuze
Wekelijkse of maandelijkse fitchallenges voor je werknemers in de vorm van (hardloop) trainingen op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat.