Internal Family Systems

Kennismaken met Internal Family Systems methode

Internal Family Systems (IFS) gaat er vanuit dat alle mensen heel zijn in de basis, Self. En van daaruit kan helen met zijn eigen Self of de Self van een coach als dat nodig is.
Bij IFS praten we over delen. Delen die door trauma, dingen die je hebt meegemaakt, gewond zijn geraakt. De beschermende delen beschermen de kwetsbare delen om te voorkomen dat deze opnieuw geraakt wordt en het hele systeem overspoeld wordt met (oude) emoties van de gekwetste delen.

Beschermende delen kunnen heel ver gaan, zoals je ziet bij mensen die depressief zijn of zware eetstoornissen ontwikkeld hebben. Of zelfs door de maatschappij als complex worden gezien.

Ik heb gezien in de sessies, maar ook met mijn eigen delen werk, hoe helend deze methode is.
Met de IFS methode gaan we namelijk in gesprek met alle delen. Waarbij echt alle delen welkom zijn en worden gezien en gehoord! Hiermee luisteren we naar de beschermende delen en helen we uiteindelijk het kwetsbare deel die eronder zit. Hoe mooi is dat!

De paarden geven met de IFS methode extra diepgang. Ze zijn spot en reageren direct op jouw interne delen. Als een deel naar boven komt, dan komen de paarden in beweging en laten feilloos zien hoe dat deel zich voelt!

👉Wil jij graag een keer kennis maken met de helende methode van IFS? Boek dan je IFS sessie (tussen de paarden) 

Alle details op een rij

Z

Een IFS sessie kan met en zonder paard plaatsvinden

Z

Sessie kan zowel live als online plaatsvinden

Z

Duur sessie ongeveer 1.5h 

Z

Inclusief kennismaken en uitleg methode (tussen de paarden)

De locatie op Google Maps

Meld je snel aan!